+BO

For utviklere, entreprenører, byggmestere

Rask byggetid, ekstremt fleksibelt, høy prefabrikasjonsgrad; +BO er MultiBOs tre-i-ett kinderegg. I +BO får du som eiendomsutvikler, entreprenør eller byggmester tilgang til et fiks ferdig og spesialdesignet storelement-system, tilrettelagt for hurtig produksjon og leveranse. +BO leveres i ulike «pakker», alt fra tomannsboliger i èn etasje til komplette leilighetsbygg i fire etasjer.

Modulbaserte løsninger

+BO A og B Modul

A+B – Modul

Ved å kombinere A og B modulene oppnås mange muligheter for forskjellige boligtyper og arealstørrelser. I mellomrommene er det plass til inngangsareal samt balkonger. Dette gir et variert fasadeuttrykk.

+BO illustrasjon

Prefabrikerte baderomsmoduler etter mål

Med mer enn 40 års fartstid er Norac en av Norges mest velrenommerte og erfarne badekabin-leverandører. Selskapet ble stiftet i Arendal i 1973, og har en årlig produksjonskapasitet på mer enn 3.500 badekabiner. Som MultiBO forhandler får du ferdige og komplette kabinmoduler, forhåndstilpasset ditt prosjekt.

Markedsledende betongprodukter

Fra Dala Cement AB i Björbo i Midt-Sverige kommer betongelementer av høy kvalitet. Med aner helt tilbake til 1940-tallet representerer fabrikken noe av det ypperste i nordisk betongindustri. Velprøvde og miljøvennlige produksjonsprosesser sikrer effektiv råvareutnyttelse, alt forankret i solide systemer for avfallshåndtering og gjenvinning.

Spørsmål?

Kontakt Håkon Thorrud for ytterligere informasjon eller dersom du har spørsmål.

Bilde av produktsjef Håkon Thorrud

Håkon Thorrud

Produktsjef

+47 913 25 120

Kjøp bolig fra katalog

Velg mellom 20 ulike boligvarianter, alle med unike særpreg og  tidsriktige løsninger.