SMARTHUS

Futurehome logo hvit

Fremtiden er nå

Den nye dagen som kommer deg i møte via taklysets simulerte soloppgang. Fuglekvitteret som strømmer fra det skjulte høyttalersystemet, på din vei til morgendusjen. Fuglesangen som erstattes av dempet musikk når du kommer ut av dusjen, nyhetssendingen som tar over mens du kler på deg. Lyset respektive radioen som skrus av når du forlater soveromavdelingen, forflytter deg til kjøkkenet.

Kaffetrakteren som slås på simultant med at kjøleskapet åpnes, TV` en som går på idet du synker ned i sofaen. Taklyset som varselblinker når det et kvarter senere er på tide å dra på jobb, TV-apparat, lys og trakter som har slått seg av lenge før du setter deg i den ferdig oppvarmede bilen. Boligalarmen som har blitt aktivert, utgangsdøren som har blitt låst. Begge deler av seg selv.

Ovennevnte scenario, tilhører det fremtiden? Det riktige svaret er at det tilhører deg: Velkommen til ditt fremtidige smarthus – alle MultiBO-boliger er utstyrt med smarthusteknologi fra markedslederen FutureHome!

FutureHome – smarte mennesker velger smarte hus

FutureHome er et norsk teknologiselskap stiftet i Stavanger i 2013. Siden den tid har bedriften vokst til et 20-talls ansatte med kontorer i Oslo og Stavanger, og er i dag Norges ledende leverandør av smarthusløsninger. Produktene kjennetegnes av høy installasjons – og brukervennlighet, og kommer med en høy grad av «åpen standard-fleksibilitet». 

Innen 2020 er det forventet over 50 milliarder oppkoblede gjenstander i verden. 

Sammen om en smart fremtid

Ekte lidenskap, markedsledende innovasjon, kompromissløs kvalitet – tre gode grunner til at MultiBO valgte FutureHome som sin smarthus-samarbeidspartner. En MultiBO-bolig og et FutureHome er to sider av samme sak – alle våre boliger kommer som «smarte hus». Smarthus dreier seg om sikkerhet, komfort og en enklere hverdag.

FutureHome-gründer Sigbjørn Groven spår at innen 2023 vil 250.000 hus ha installert FutureHome-teknologi.

Smart og trygt – samtidig

Hjemmet er en plass man skal slappe av og føle seg trygg. Med et smarthus fra MultiBO vil du få full oversikt og kontroll samme hvor du befinner deg i verden. Èn enkel app gir full kontroll, og inkluderer bl.a. løsninger innen smart lysstyring, varmestyring, brann og innbruddsalarmer samt nøkkelfri dørlås.

«Om mindre enn 10 år kommer huset til å snakke med bilen og bilen med kontoret, eller med kjøleskapet.» Bjørn-Ivar Nordbø, nordisk produktsjef for smarte hjem i Komplett.

Kjøp bolig fra katalog

Velg mellom 20 ulike boligvarianter, alle med unike særpreg og  tidsriktige løsninger.