DETTE ER MULTIBO

Lykken er et nytt hjem

Den uslåelige følelsen av å sette nøkkelen i døren til ditt nye hjem. Vite at her finnes ingen rester fra en annens liv – alt er skapt kun for deg. Det personlige preget, alle farge – og utstyrsløsningene du har bidratt til. Erkjennelsen som langsomt siver inn, av at du befinner deg «i ditt rette element». Treelementene ditt nye hjem er oppført av er av ypperste kvalitet. Tilvirket av oss, for deg.

I filosofiens verden snakkes det ofte om verdien av å eie sin egen lykke. I vårt verdensbilde er det å eie sin egen lykke og det å eie en MultiBO-bolig, to sider av samme sak.

Byggeskikk satt i system

MultiBO er en komplett leverandør som bygger hus og leiligheter av høy standard. Vi håndterer alle ledd i byggeprosessen – fra den innledende prosjekteringen og helt frem til selve ferdigstillelsen. Våre boliger er spesielt utviklet for norske forhold og har solid forankring i norske byggetradisjoner.  Alle våre leveranser gjennomføres i nært samarbeid med vår hovedprodusent Husvik. All produksjon foregår i samsvar med norske byggetekniske forskrifter, og både produkter og drift er SINTEF-sertifisert.

Du har drømmen – MultiBO har kompetansen og erfaringen til å virkeliggjøre den.

Vår ekspertise – din sikkerhet

Å bestemme seg for å kjøpe ny bolig er blant livets aller største beslutninger. Når avgjørelsen først er tatt er det ofte med en følelse av skrekkblandet fryd. Vi vil du skal vite at fra det selvsamme minuttet du signerer din MultiBO byggekontrakt, er ingenting i ditt kommende boligprosjekt tilfeldig. Alle oppgaver i prosessen løses etter nøye innarbeidede og godt kvalitetssikrede rutiner. Uansett om du velger fra katalog eller prosjekt, er du garantert en tidsriktig bolig preget av gjennomarbeidede løsninger og solid håndverk.

En MultiBO-bolig er en ramme rundt den nye tilværelsen som venter – velkommen hjem!

Kjøp bolig fra katalog

Velg mellom 20 ulike boligvarianter, alle med unike særpreg og  tidsriktige løsninger.