Aasgaardstranden – MultiBO er leverandør til 14 boligenheter

Hjem » Nyheter » Aasgaardstranden – MultiBO er leverandør til 14 boligenheter
Bilde av nytt boligfelt i Aasgaardstranden

Aasgaardstranden vil bestå av totalt 14 boligenheter. Enhetene vil få en østvendt beliggenhet for optimale utsiktsforhold. Boligene blir over to plan og med trapp opp til sin egen takhage med gode solforhold morgen som kveld.

 

Innhold

Boligene leveres nøkkelferdige etter leveransebeskrivelsen i prospekt. Det vil bli muligheter visse endringer i møter med underleverandører for kjøkken, bad, fargevalg og gulv m.m. 1.etg inneholder romslig hall med tilgang til vaskerom/bod samt bad/wc, videre til oppholdsrom og 2 soverom. Trapp fra hall til 2.etg. som inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, mellomgang til hovedsoverom med bod og bad/wc. Luftig og lys trappeåpning mellom etasjene, trapp videre til solrik takterrasse med flott utsikt. For nærmere beskrivelse av standard, se leveransebeskrivelse

 

Standard

Her får du arealeffektive boliger med flotte kvaliteter som vannbåren varme i entre og stue i 1. etg. Tre-stavs lys eikeparkett, delikate flislagte bad, store flotte vindusflater og komplettkjøkken med hvitevarepakke. Alle boligene får sine egne private takterrasser og de fleste med carport og biloppstillingsplassutenfor eget inngangsparti.Kjøkken – Sigdal UNO Uno er en ?kameleon-modell? som tilpasser seg omgivelsene og blir akkurat det kjøkkenet du gjør den til. Med 18 farger å velge blant og lette, renholdsvennlige flater et dette en ultrapraktisk kjøkkenmodell, hvitevarer er inkludert.

 

 

Byggemåte

Åsgårdstranden vil bestå at totalt 14 eneboliger i rekke, fordelt på til sammen fire bygg, hvorav to med 3 enheter og to med 4 enheter. Boligene oppføres på støpt plate, reisverk og etasjeskille i trekonstruksjon. Utvending kledd med trepanel. Trapp til egen takterrasse med rekkverk i glass. Carport og biloppstillingsplass ved inngangsparti. Det henvises forøvrig til leveransebeskrivelse.

 

Beliggenhet

Særdeles flott beliggenhet med panorama over fjorden. Til eiendommen medfølger det en egen strandparsell på nedsiden av veien. Denne er nå litt igjen grodd med trær og busker, dette blir tynnet ut og adkomsten blir forenklet. Beboerne kan etter overtagelse drøfte og søke om det skal fjernes mer trær og busker, samt bli enige om det skal anlegges og ryddes noe mer for felles nytte.

 

Adkomst

Aasgaardstranden ligger ca. 2,5 km fra Åsgårdstrand. Beliggenheten er i Tønsberg kommune, men med kort avstand inn til Åsgårdstrand, så blir en del av tilhørigheten og dagliglivet tilknyttet dette stedet. Enkel adkomst enten det er i fra Tønsberg eller Åsgårdstrand, fin biltur langs vannet enten fra Tønsberg, forbi Slagen eller fra Åsgårdstrand.

 

Tomten

Åsgårdstrandveien 402, 3179 Åsgårdstrand i Tønsberg kommune, gnr. 126 bnr. 23. Selveiet tomt på totalt 8.593 kvm, hvorav strandparsellen utgjør ca. 1.100 kvm. Eiendommen skal grensejusteres noe i forhold til innkjøring/adkomst, eiendomsgrensene her er ikke endelig fastsatt eller oppmålt på salgstidspunktet. Sameiets tomt opprettholdes med egen matrikkel, og eiendommen vil bli seksjonert. Sameiets tomteareal er oppgitt fra selger å bli ca. 8000 kvm. Hver seksjon vil bestå av en sameierandel ihht. oppdelingsbegjæringen. Endelig adresse Åsgårdstrandveien 402 A til N.

 

P-rom

P-rom inneholder: 1. etg med entre, bad/wc, oppholdsrom og 2 soverom. 2. etg med stue/kjøkken, bad/wc og hovedsoverom.

 

Les hele annonsen på finn.no

Kjøp bolig fra katalog

Velg mellom 20 ulike boligvarianter, alle med unike særpreg og  tidsriktige løsninger.