MultiBO inngår samarbeid med Futurehome

Hjem » Nyheter » MultiBO inngår samarbeid med Futurehome
Bilde av 2 personer som tar hverandre i hendene etter at avtale er signert

Boligkjeden MultiBO har bestemt seg for at alle deres boliger skal bygges som «smarthus». 

Etter en tids markedssondering hvor en rekke smarthusteknologi-virksomheter har vært under lupen har selskapet nå konkludert hvilket det ønsker som samarbeidspartner. Daglig leder i MultiBO, Henning Orre, forteller at tre egenskapere har vært rådende i seleksjonsprosessen.

– Som ung gründerbedrift har vi vært på utkikk etter noen som kjenner seg igjen i vår egen markedsfilosofi; ekte lidenskap, markedsledende innovasjon, kompromissløs kvalitet. Ut fra denne tilnærmingen ble valget til slutt enkelt. Vår nye samarbeidspartner Futurehome matcher ett hundre prosent og vel så det på samtlige kriterier, sier Orre i en pressemelding.

Det var i 2013 fire gründere startet smarthusteknologi-selskapet Futurehome i Stavanger. Fem år senere har bedriften vokst til over 17 ansatte med kontorer både i Oslo og Stavanger.

– Med relevant bakgrunn fra installasjon så vi en mulighet da ingen av de eksisterende smarthus-aktørene kunne tilby en løsning som var enkel å sette opp for elektriker, rimelig i pris og brukervennlig for kunde, forteller daglig leder Erik Stokkeland om hvordan det hele startet i en pressemelding.

Stokkeland deler Orres tro på at elementhus har en sterk fremtid i norsk byggebransje.

– Vi opplever MultiBO som en veldig fremoverlent aktør. Selskapet har tonnevis med erfaring, og uttaler seg med tyngde når de konkluderer med at boligbygging med prefabrikerte høykvalitetselementer er veien å gå. Nå gleder vi oss bare til å komme i gang, fylle de nye boligene med markedsledende smarthusløsninger fra Futurehome.

MultiBO melder at de første smarthusboligene allerede er under prosjektering.

-Vi skal levere boliger til et nytt prosjekt med 16 enheter i Prinsesseveien på Eik utenfor Tønsberg. Samtlige vil utstyres med smarthusteknologi. Så snart tilstrekkelig antall enheter er solgt er det byggestart på prosjektet, forventet leveranse er ved utgangen av året, avslutter Orre.

Artikkelen ble skrevet på bygg.no

Kjøp bolig fra katalog

Velg mellom 20 ulike boligvarianter, alle med unike særpreg og  tidsriktige løsninger.