MultiBO solgte fire nye tomannsboliger og en enebolig på én dag

Hjem » Nyheter » MultiBO solgte fire nye tomannsboliger og en enebolig på én dag
Bilde av boliger som multibo skal bygge i prinsesseveien på Eik.

MultiBO AS skal bygge 16 nye boliger på Eik. Dette blir et av de få nye prosjektene i umiddelbar nærhet av Tønsberg som ikke vil bestå av boligblokker.

De nye boligene kommer i Prinsesseveien. Salget, i regi av Bakke Sørvik & Partners, ved Jeanette Sørvik og Preben Rakfjord, startet sist fredag. Da ble fire tomannsboliger og én enebolig solgt.

Trolig byggestart til sommeren

Totalt skal MultiBO bygge seks eneboliger i rekke og fem tomannsboliger. Eiendomsmegler Jeanette Sørvik, som har ansvar for salget, er godt fornøyd med interessen, og har derfor stor tro på byggestart til sommeren. Da bør husene være ferdige i første kvartal 2019.

Bilde av eiendomsmegler Jeanette Sørvik

LANDLIG, MEN SENTRALT: Det er kort vei til både skoler og barnehager, så de nye boligene bør være interessante for barnefamilier, mener eiendomsmegler Jeanette Sørvik. Foto: Morten Wang

Ny enebolig til under fem mill.

Prisene vil variere fra litt under tre millioner kroner for en halvpart av en tomannsbolig med tre soverom til nær 5,2 millioner for en enebolig på 140 kvadratmeter med fire soverom. En av de seks eneboligene koster så vidt under fem millioner kroner.

Bak MultiBO står Håkon Thorrud fra Eidsfoss og Henning Orre fra Tønsberg, begge med lang fartstid fra byggebransjen. De to satser på at selskapet etter hvert skal bli en nasjonal boligbyggekjede. Multibo tar mål av seg til bygge 25 boliger i Vestfold i år.

Kort byggetid

Selskapet samarbeider med husfabrikken Husvik i Latvia som har levert elementer til det norske markedet siden 2006. Håkon Thorrud siden fabrikken ble bygget, og er også deleier. Samarbeidet gjør det mulig å prefabrikkere deler av boligene. Dermed blir det mulig å bygge raskt. Boligene skal ha tett tak etter ca. en uke.

Artikkelen ble først publisert på tb.no 27.04.2018

Kjøp bolig fra katalog

Velg mellom 20 ulike boligvarianter, alle med unike særpreg og  tidsriktige løsninger.